NAGY MÁRTON ISTVÁN,

Full text search

NAGY MÁRTON ISTVÁN,
NAGY MÁRTON ISTVÁN, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke: Hát, kérem szépen, a legfőbb ügyész gyerekei ilyen alapon nem kaphatnának állást Magyarországon, mert az ügyészség mindenhol illetékes. Akkor ezek szerint az országon kívül kéne dolgozniuk. Azt gondolom, ez nem normális.
A másik dolog, hogy önöknek is van családjuk, önöknek is van gyerekük. Önök országgyűlési képviselők, önök az országért felelősek, ennyi erővel akkor az önök gyerekei sem dolgozhatnának adott esetben az országban.
(16.40)
Ha ne adj’ isten, itt vagyunk, én ezt nem értem, hogy van egy huszonéves pályakezdő, aki jogi állásra akar menni, ő döntött arról, hogy ő arra megy, miért ne kezdhetné egy olyan intézményben, aminek a szakmai reputációja megfelelő, én is a Nemzeti Bankban kezdtem 15 évvel ezelőtt (Közbeszólások az MSZP soraiból.), és azért választottam ezt, mert jó a reputációja.
Tehát én annyit kérek, hogy tartsuk tiszteletben egy fiatal pályakezdőnek a választását, és a munkájához meg sok sikert kívánjunk - jó? (Derültség az LMP soraiban.) Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban. - Közbeszólások az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me