DR. APÁTI ISTVÁN,

Full text search

DR. APÁTI ISTVÁN,
DR. APÁTI ISTVÁN, a Jobbik képviselőcsoportja részéről: A pártfinanszírozásról szóló törvény így, ebben a formájában megint egy személyre vagy éppen ügyre vagy adott ügyfolyamatra, egy önök számára nem tetsző jelenségre szabott jogalkotás, a személyre szabott speciális jogalkotásnak egy igen különleges altípusa. Éppen ezért még csak ne is álmodjanak arról, hogy ezt ilyen formában támogatni tudjuk, ugyanis amikor felvetettünk számos más törvényt, amit a választási eljárásról szóló törvényben kellene valóban orvosolni, például a választókerületek határainak meghúzását, hogy csak egyet említsek a sok közül, arra önök nem ilyen érzékenyek, amely megint csak és kizárólag az önök érdekeit szolgálja.
Tehát sok mindenről lehetne beszélni itt is, hogy a választókerületek extrém méretűek, vagy akár, hogyha egy körzetben van, egyéni meg listáról bekerült képviselő és akár több képviselő számára is szinte bejárhatatlanok, nem lehet megdolgozni ezeket a kerületeket úgy, ahogy kellene, mert önök ilyen méretűre, ilyen településszámúra szabták. Erről is lehetne beszélni, itt már értelmesen tudnánk egymással vitatkozni, hogy hogyan lehetne alakítani a településlétszámot, a választókerületek határát, összetételét, és sorolhatnám még.
De amíg erre önök nem nyitottak, addig meg főleg ne reménykedjenek abban (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), hogy mi ilyen átlátszó javaslatokat fogunk támogatni. Abból nem esznek! Köszönöm. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me