DR. APÁTI ISTVÁN

Full text search

DR. APÁTI ISTVÁN
DR. APÁTI ISTVÁN (Jobbik): Köszönöm szépen. Egy technikai jellegű kiegészítéssel kezdeném. Tanulván a tegnapi eseményekből, szeretném egyértelműsíteni és pontosítani az előző hangosabb megjegyzésemet, ami láttam, hogy bekerült a jegyzőkönyvbe.
Amikor Bárándy képviselő úr Garancsi oligarcháról beszélt, Garancsi úrról, akkor én azt mondtam, hogy a miniszterelnök úr kötélbarátja, majd hozzátettem, hogy kötélbarátság van köztük. Mivel a „kötél” kifejezés már nagy port vert fel körülbelül 15 évvel ezelőtt, és Kövér Lászlónak igen sok problémája akadt ezzel meg a Fidesznek is, ezért óvatosan bánok a szavakkal.
A szájról olvasás módszertanának alkalmazása különös óvatosságra int személy szerint engem is, ezért szeretném jelezni, hogy ezzel a miniszterelnök úr azon szó szerinti idézetére kívántam utalni, amikor azt mondta, hogy közte és Garancsi úr között kötélbarátság van. Hát, nem lehet mit tenni, egy síelésen megkedvelték egymást, közel kerültek egymáshoz, nincs ezzel semmi probléma.
Ami pedig egyébként még a javaslatot illeti meg itt a Simicska Lajoshoz kapcsolódó megjegyzéseket, ez a kedvenc pillanataim egyike, amikor a jelenlegi pártok közül - most az LMP-t ide nem értve - csak mi nem kormányoztuk még ezt az országot, mégis nyíltan vagy burkoltan majdnem hogy mindenért mi vagyunk a felelősek. Simicska Lajos töméntelen megrendelést, megbízást kapott a Fidesz-KDNP-kormányok idején, kevesebbet, de azért jócskán kapott MSZP-SZDSZ-kormányok idején is, úgyhogy senki se hivatkozzon már arra, hogy itt ő milyen szervezetekhez, pártokhoz köthető, mert rajtunk kívül mindenkihez köthető volt vagy köthető. Tehát azért óvatosan bánni ezekkel a szavakkal!
A másik. Amit Gyüre Csaba az előbb elmondott, az megmutatja azt a bolsevik módszertant, azt a szélsőbaloldali bolsevik hozzáállást, amit önök tanúsítanak, amelynek az a lényege - ezt főleg a mélymagyar képviselőknek mondanám -, hogy nyilvánvalóan alaptalanul vádoljuk azzal a politikai ellenfelünket, amiről nyíltan tudják, hogy ők maguk rendszeresen, napi szinten elkövetik. Tehát önök követik el ezeket napi szinten, amivel minket alaptalanul vádolnak. Erről csak ennyit. (Dr. Gyüre Csaba tapsol.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me