DR. JÓZSA ISTVÁN,

Full text search

DR. JÓZSA ISTVÁN,
DR. JÓZSA ISTVÁN, az MSZP képviselőcsoportja részéről: Köszönöm szépen, elnök úr; a figyelmét külön, ahogy hozzászólásában idézte az én hozzászólásomat - az egészen megható volt számomra, hogy ilyen figyelmet tudtam az előbb elérni.
Most a tao-előterjesztéssel, hogy bővíteni kívánják a röplabda sportággal is a támogatott látványsportok körét, azt tudom mondani, hogy ez az egy jó eleme van ennek az előterjesztésnek. Mert az, hogy Bánki Erik büszke arra, hogy bevezette a kézből etetés rendszerét a magyar sportban, és azt át tudták verni az Európai Unión, mert tényleg, a társasági adó a közösségi jog szabályozása alá esik, és a társasági adóból kivonni, itt összeírták nekem a szakértők, a létezése óta már közel 500 milliárd forintot, erre azért joggal lehet büszke.
(11.10)
Szóval, képviselő úr, azért 500 milliárdot kirántani a költségvetésből és látványsportokra úgymond a vállalkozókkal odaadatni, mert természetesen mindenki önként és dalolva adja oda, és a miniszterelnök állítja… (Bánki Erik: Pontosan!) Hát, ez a képmutatás teteje, képviselő úr!. (Bánki Erik közbeszól. - Az elnök csenget.) Akkor a miniszterelnök úr büszkén veri a mellét, hogy Felcsúton adakozásból építettük ezt a szép stadiont. Hát, tényleg! (Bánki Erik: Ti meg nem építettetek semmit. Szégyelld magad!) Makovecz Imre annyira organikus volt, hogy annál organikusabb…

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me