PINTÉR TAMÁS

Full text search

PINTÉR TAMÁS
PINTÉR TAMÁS (Jobbik): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! A Fidelitas által elkövetett bűnök listája igen hosszú. Veress Áron hamis valutákkal való üzletelése, súlyos testi sértések egy disznóvágáson, az ország több pontján elkövetett rongálások, Gál Roland dunaújvárosi volt Fidelitas-elnök bűnpártolása egy gyilkossági ügyben, újságírók vegzálása - nem folytatom a listát, mert szűk az időkeret, és nem folytatom azért sem, mert önök pontosan ismerik ezt a bűnlajstromot, hiszen az önök fiataljai a vádlottak.
Hol voltak, amikor fiaik gyáva ember módjára, az éj leple alatt politikusok házát és családtagjaikat keresték fel, hogy megrongálják értékeiket, és nevetséges matricákkal feldíszítsék a lakásaikat és autóikat? (Dr. Apáti István közbeszól.) Önök nevelték-e erre őket, vagy azért ilyen tiszteletlenek, mert már a lopás mellett nem maradt rájuk idejük? Egy civilizált világban ez még egymással szemben itt a politikában sem megengedhető (Font Sándor közbeszól. - Az elnök csenget.), nemhogy a családtagjainkkal szemben.
Uraim, gondoljanak már abba bele, hogy önök hogyan magyaráznák el a családtagjaiknak ezt a beteg viselkedést! Önök mit mondanának? (Font Sándor és dr. Szél Bernadett közbeszól. - Közbeszólások a Jobbik soraiból. - Az elnök csenget.) Azt, hogy meg akarnak félemlíteni a politikai ellenfeleim, édesanyám vagy kisfiam, de ne ijedjenek meg, nincs semmi baj? Hogyan nem szorul össze a gyomruk attól, hogy ilyen világot építenek fel a gyermekeiknek? Ráadásul fiatal egyetemistákat felhasználnak erre. Hogyan szerezte meg a Fidelitas jobbikos politikusok és azok családtagjainak a címét? (Dr. Rétvári Bence: És a Kuruc.info? - Dr. Szél Bernadett: Ki lesz a következő az ellenzékben?) Talán a BM szállította le nekik ezeket az elérhetőségeket? Hol a határ az önök diktatúrájában? Hogyan próbálnak még minket megfélemlíteni? A mi ifjúsági tagozatunkban ilyen beteg, antiszociális cselekményeknek következményei lennének.
Önök rendelték meg ezt a zaklatássorozatot (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), vagy elhatárolódnak saját szervezetüktől, és büntetés jár nekik? Várom az érdemi válaszukat. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik és az LMP soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me