PINTÉR TAMÁS

Full text search

PINTÉR TAMÁS
PINTÉR TAMÁS (Jobbik): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Szeretnék ráerősíteni a képviselőtársam által elmondottakra. Bár tudom azt, hogy önök, fideszes képviselők meg-lehető-sen fáznak a javaslatunktól, hiszen az elmúlt években azon dolgoztak, hogy törvényesítsék a korrupciót, a mi javaslatunk pedig arról szól, hogy legmagasabb törvényi szinten is eltöröljük ezeket a korrupciós eseteket. Most pedig azzal kapcsolatosan négy érvet szeretnék fölhozni, hogy mégiscsak támogassák javaslatunkat, és mégis meg szeretném győzni önöket, hogy ez ellen a korrupció ellen lépjenek fel önök is. Önök az elmúlt években is joggal mondták azt, hogy a Medgyessy-, a Gyurcsány- és a Bajnai-kormány volt a legkorruptabb kormány az elmúlt években - azok voltak. Nos, ha nem szeretnék, hogy többet ilyen szintű korrupció előfordulhasson, akkor kérem, támogassák javaslatunkat. Ez egészen egyszerűen ilyen egyszerű. De elmondták az elmúlt hónapokban a 4-es metróról azt is, hogy a világ, illetve az évszázad legnagyobb korrupciós botrányával állunk szemben. Amennyiben önök nem szeretnék, hogy még egyszer előforduljon ilyen korrupciós eset, nagyon egyszerű, támogassák javaslatunkat.
De a kereszténydemokrata képviselőtársaimhoz fordulok, és ha önök is a legfontosabb komolyan veendő prédikációnak tartják a „ne lopj!” parancs-szót, akkor támogassák a javaslatunkat - ilyen egyszerű.
(17.20)
Egyébként pedig, amit Rogán Antal is elmondott, hogy nem lopott közpénzt, akkor bizonyíthatják most, hogyha támogatják a javaslatunkat. Ilyen egyszerű.
De ilyen egyszerű, hogy ha valaki most nem támogatja ezt a javaslatunkat, az akkor a lopásra szavaz. Aki támogatja, az pedig az antikorrupcióra, a tisztaságra szavaz. Köszönöm szépen, hogy meghallgattak. (Taps a Jobbik soraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me