Bizottságok felkérése előterjesztések tárgyalására és döntéshozatalára

Full text search

Bizottságok felkérése előterjesztések tárgyalására és döntéshozatalára
Tisztelt Országgyűlés! Házbizottsági egyetértés hiányában most előterjesztések bizottsági megtárgyalásáról és döntéshozataláról határozunk.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felkéri-e a kijelölt Kulturális bizottságot az „Országgyűlési beszámoló a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának 2017. évi tevékenységéről” című, B/322. számú előterjesztés határozathozatalára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 119 igen szavazattal, 40 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett a bizottságot az előterjesztés megtárgyalására felkérte.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felkéri-e a kijelölt Gazdasági bizottságot az „Országgyűlési beszámoló a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elektronikus hírközléssel összefüggő tevékenységéről 2017” című, B/323. számú előterjesztés határozathozatalára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy a beszámoló megtárgyalására és az arról való határozathozatalra a bizottságot a Ház 120 igen szavazattal, 40 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett felkérte.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felkéri-e a kijelölt Gazdasági bizottságot a „Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal Országgyűlési beszámoló 2016” című, B/413. számú előterjesztés határozathozatalára. Kérem, ismét szavazzanak! (Szavazás.)
A bizottságot az előterjesztés megtárgyalására a Ház 120 igen szavazattal, 40 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett kérte fel.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felkéri-e a kijelölt Kulturális bizottságot „A Magyar Tudományos Akadémia munkájáról és a magyar tudomány általános helyzetéről 2015-2016” című, B/414. számú előterjesztés határozathozatalára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
A Ház 120 igen szavazattal, 40 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett a bizottságot határozathozatalra felkérte.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felkéri-e a kijelölt Gazdasági bizottságot a „Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal Országgyűlési beszámoló 2017” című, B/415. számú előterjesztés határozathozatalára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
A Ház ismét 120 igen szavazattal, 41 nem ellenében, tartózkodás nélkül a bizottságot a határozathozatalra felkérte.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felkéri-e a kijelölt Igazságügyi bizottságot „A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Beszámolója a 2017. évi tevékenységéről” című, B/416. számú előterjesztés határozathozatalára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy a Ház 120 igen szavazattal, 41 nem ellenében, tartózkodás nélkül a bizottságot a határozathozatalra felkérte.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me