A sportról szóló 2004. évi I. törvény olimpiai járadékkal összefüggő módosításáról szóló előterjesztés kivételes eljárásban törté…

Full text search

A sportról szóló 2004. évi I. törvény olimpiai járadékkal összefüggő módosításáról szóló előterjesztés kivételes eljárásban történő összevont vitája
Most soron következik a sportról szóló 2004. évi I. törvény olimpiai járadékkal összefüggő módosításáról szóló előterjesztés kivételes eljárásban történő összevont vitája. A Bánki Erik, Szabó Tünde, Kocsis Máté fideszes, Simicskó István és Nacsa Lőrinc KDNP-s képviselőtársaink által benyújtott előterjesztés T/11085. számon a Ház informatikai hálózatán valamennyiünk számára elérhető. Először az előterjesztő felszólalására kerül sor.
Mielőtt azonban megadnám Simicskó István képviselő úrnak, megválasztott frakcióvezető úrnak a szót, tájékoztatni szeretném, hogy 25 perc időkeret áll rendelkezésére, és amennyit felhasznál most expozéként, annyival kevesebb marad a zárszóban. (Dr. Simicskó István: A TAB, nem?)
Én a saját forgatókönyvemből zenélek, mindenkinek van egy. De hát ezek szerint Budai Gyula képviselő úr lesz az, aki… (Dr. Simicskó István: A TAB. A Törvényalkotási bizottság.) Elnézést ezért a kis intermezzóért, de Budai Gyula a forgatókönyv szerint a Törvényalkotási bizottság előadójaként, tehát kettős minőségében fog szerepelni ezek szerint. (Dr. Budai Gyula: Csak a TAB!) Értem. Tehát csak abban vagyunk, hogy a képviselő úr nem tudta, hogy mi a forgatókönyvi sorrendiség.
Tehát ennek megfelelően azért hadd adjam meg Simicskó István képviselő úrnak az előterjesztő képviseletében a szót, mint ahogy elmondtam, a 25 perc idő gondos beosztását kérve tisztelettel, a két részre. Parancsoljon, megválasztott frakcióvezető úr, öné a szó.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me