Z. KÁRPÁT DÁNIEL

Full text search

Z. KÁRPÁT DÁNIEL
Z. KÁRPÁT DÁNIEL (Jobbik): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Tárca! Ha nem ismerném államtitkár urat, azt hinném, hogy egy vallási fanatikussal beszélek, akinek bármit mondhatok, lepereg róla. Államtitkár úr, a 200 ezres minimálbér, most mondtam el, hogy az emelés után a harmadát sem éri el az ír minimálbérnek. Térjen már magához! Az egy főre jutó román GDP épp most előzi le a magyart. Uniós sereghajtók leszünk lassan a bérek tekintetében. Önök azzal versenyeznek, hogy direkt tudatosan alacsonyan tartják a magyar béreket, direkt tudatosan gyengén tartják a magyar forintot, és egészen elképesztő módon egy mezőgazdasági országban drágább árkörnyezetet engedtek kialakulni, mint olyan államokban, ahova be kell hozni külföldről mindent.
Egészen elképesztő, hogy a legdurvább alapvető cikkeknél is egy árdrágulás… - mindenhol van infláció, államtitkár úr; magyarázza meg nekem, hogy miért Magyarországon szinte a legmagasabb Európában. Mit csináltak önök egy mezőgazdasági országból? Micsoda önfeladás az, amit műveltek, hogy a multik kedvéért tudatosan tartják alacsonyan a magyar emberek béreit?! Ott van benn a kasszában az a többletadó-bevétel, amiből minden alapvető élelmiszer áfáját csökkenthetnék.
Nézzenek szembe a problémával, és tegyenek végre a magyar emberekért! A bolsevik típusú termelési jelentést pedig dobja ki a szemétbe (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), mert odavaló. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me