Döntés előterjesztések bizottsági megtárgyalásáról és döntéshozataláról

Full text search

Döntés előterjesztések bizottsági megtárgyalásáról és döntéshozataláról
Tisztelt Országgyűlés! Házbizottsági egyetértés hiányában most előterjesztések bizottsági megtárgyalásáról és döntéshozataláról határozunk.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felkéri-e a kijelölt Honvédelmi és rendészeti bizottságot a honvédelmi feladatok 2020. évi megvalósításáról, a Magyar Honvédség felkészítéséről, állapotáról és fejlesztéséről szóló B/16600. számú előterjesztés határozathozatalára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés a kijelölt bizottságot 133 igen szavazattal, 31 nem szavazat ellenében, 2 tartózkodás mellett a határozathozatalra felkérte.
(16.20)
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felkéri-e a kijelölt Gazdasági bizottságot „Az atomenergia 2019. évi hazai alkalmazásának biztonságáról” címmel benyújtott, B/17059. számú előterjesztés határozathozatalára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés a kijelölt bizottságot 133 igen szavazattal, 33 nem ellenében, tartózkodás nélkül a határozathozatalra felkérte.
Kérdezem a tisztelt Házat, hogy felkéri-e a kijelölt Mezőgazdasági bizottságot „Az agrárgazdaság 2019. évi helyzetéről” címmel benyújtott, B/17060. számú előterjesztés határozathozatalára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés a kijelölt bizottságot 132 igen szavazattal, 33 nem ellenében, tartózkodás nélkül a határozathozatalra felkérte.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felkéri-e a kijelölt Külügyi bizottságot „A Hungary Helps Ügynökség Nonprofit Zrt. 2020. évi tevékenységéről és működéséről” címmel benyújtott, B/17056. számú előterjesztés határozathozatalára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy a Ház 133 igen szavazattal, 33 nem ellenében, tartózkodás nélkül a bizottságot a határozathozatalra felkérte.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, felkéri-e a kijelölt Nemzeti összetartozás bizottságát „A Bethlen Gábor Alap 2020. évi tevékenységéről és működéséről” címmel benyújtott, B/17057. számú előterjesztés határozathozatalára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 132 igen szavazattal, 33 nem ellenében, tartózkodás nélkül a kijelölt bizottságot a határozathozatalra felkérte.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me