Orient Vendéglátó Rt.

Full text search

Orient Vendéglátó Rt.
Az Orient Vendéglátó Rt. 1989-ben alakult. Mind az üzletek számát, mind a gazdasági mutatókat tekintve az ország egyik legnagyobb és legeredményesebb vendéglátó tevékenységet folytató társasága.
A cég Budapest három közigazgatási körzetében mintegy 120 vendéglátó üzletet működtet. Üzleteiben a helyi lakosság, a bel- és külföldi turisták valamennyi rétegéhez igazodó étel- és italszolgáltatást folytat. Működtet színvonalas, elegáns éttermeket, sörözőket éppúgy, mint közepes árkategóriájú büféket, italüzleteket.
A társaság az utóbbi években számos, világszerte ismert és kedvelt speciális nemzeti éttermet létesített Budapesten, így többek között ázsiai – japán, kínai, koreai, speciális nemzeti éttermeket – Prágai Vencel étterem, Tuborg, Viking étterem, Svejk étterem, Acapulco étterem, Orchidea étterem –, ismert márkasörözőket – Tuborg, Steffl és Swechater –, jellegzetes karakterű kávéházakat – Café Mozart, Café Verdi és Café Hollywood –, és nem utolsósorban a Mézes Mackó, a Rétesgyár és a Csinta Palacsinta gyorsétterem-hálózatokat.
Az üzletek egységes kialakítással, berendezéssel a jelenleg kapható legmodernebb értékesítő gépekkel működnek.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me