ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Tisztelt Országgyűlés! A Kormány az 1990. évi pénzügyi egyensúly javítására tett javaslatait kiegészítette a családi pótlékról szóló 1990. évi XXV. törvény módosításáról szóló törvényjavaslattal. A Kormány e törvényjavaslatot is a sürgősség igényével nyújtotta be.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a kormányjavaslat sürgős tárgyalásával. Határozathozatal következik. Kérem most szavazni a kormányjavaslat sürgőssége tekintetében! (Megtörténik.) Köszönöm. Megállapítom, hogy az Országgyűlés 250 szavazattal 37 ellenében, 18 tartózkodás mellett kimondta a sürgősséget a családi pótlékról szóló törvényjavaslat módosítása tárgyában.
A javaslatot, tisztelt Országgyűlés, a múlt héten pótlólag megkapta a költségvetési, adó- és pénzügyi bizottság, illetve a szociális és egészségügyi bizottság. Várjuk sürgősen a két bizottság véleményes állásfoglalását, hiszen a pénzügyi egyensúly javításáról szóló csomagtervnek ez kiegészítő része, azt pedig a mával kezdődő ülésünkön kívánjuk megtárgyalni.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy a szükséges támogató aláírásokkal együtt újabb interpellációkat és kérdéseket is benyújtottak képviselőtársaink. Felkérem Bárdos Balázs képviselőtársamat, ismertesse az interpellációkat, illetve kérdéseket.
Újabb interpellációk és kérdések ismertetése: Bárdos Balázs jegyző

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi