ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Tisztelt Országgyűlés! Tudom, hogy előrehaladott az idő, úgyhogy mindenképpen berekesztjük az ülést, viszont azt el kell mondanom, hogyha az ügyben valaki fel kívánt volna szólalni még, az nyilván itt maradt volna. Úgyhogy tekintettel arra, hogy három módosító indítványt benyújtottak képviselők a Számvevőszékről szóló törvényjavaslathoz, Jávor Károly képviselő úr, Gaál Gyula képviselő úr és – pardon ez azonos –, ez csak két módosító indítvány, nem három. Tehát a bizottságoknak meg kell tárgyalni.
További felszólaló nem jelezte hozzászólási szándékát, én az általános vitát berekesztem. Természetesen a részletes vitáról, illetve a részletes vitára bocsátásról majd következő ülésünkön döntünk, de én berekesztem az általános vitát azért, hogy a bizottság tudjon foglalkozni vele és a felvetett alkotmányossági problémát a bizottság megvizsgálhatja, hiszen a bizottság elé kerül, az alkotmányügyi bizottsághoz csakúgy, mint a költségvetési bizottsághoz.
Fekete képviselő úr is benyújtott módosító indítványt? Az ide hozzám nem jutott el, mindenesetre bejelentem akkor, hogy a képviselő úr is benyújtott egyet.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy legközelebbi ülésünk időpontjáról és várható programjáról a kiosztott tájékoztató ad eligazítást. E szerint hétfőn és kedden nem lesz plenáris ülés. Helyette csütörtökön, július 4-én tartunk plenáris ülést.
A holnapi napon a már korábban kiadott ütemtervnek megfelelően bizottsági munka folyik.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi