ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Tisztelt Országgyűlés! Mindenekelőtt az előterjesztés napirendre tűzéséről kell döntenünk. Határozathozatal következik.
Határozathozatal következik a napirendre tűzés ügyében, elnézést kérek. Kérném még egyszer kiírni. (Megtörténik.) Most kérem szavazatukat a napirendre tűzés ügyében. (Szavazás.) Köszönöm. Megállapítom, hogy az Országgyűlés – 5 államtitkári szavazattal –, 248 szavazattal 2 ellenében, 12 tartózkodás mellett a napirendre tűzést támogatja.
Most kétharmados szavazással a kivételes eljárással történő tárgyalás kérdésében kell a tisztelt Háznak állást foglalnia. Most kérem szavazatukat. (Szavazás.) Köszönöm. Megállapítom, hogy az Országgyűlés – 3 államtitkári szavazattal – 243 szavazattal 10 ellenében, 18 tartózkodás mellett kimondta a kivételes eljárásban történő tárgyalással való egyetértését.
Most ugyanennek a javaslatnak az ügyében ugyancsak kétharmados szavazattal a sürgős tárgyalás kérdésében kell döntenünk. Most kérem szavazatukat. (Szavazás.) Köszönöm. Az Országgyűlés – 4 államtitkári szavazattal –, 247 szavazattal, 8 ellenében, 6 tartózkodás mellett a sürgős tárgyalási módot is elfogadta, így a Házszabály 49/C § (1) bekezdése alapján az önkormányzati bizottságot kijelölöm az előterjesztés vitájának lebonyolítására.
Döntés képviselői önálló indítvány napirendre tűzéséről és sürgős megtárgyalásáról

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi