ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Megkérem képviselőtársaimat, foglalják el a helyüket. Tisztelt Országgyűlés! Folytatjuk tanácskozásunkat. A most tartott házbizottsági ülésen a házbizottság kérésére Torgyán József elállt ügyrendi javaslata érvényesítésének kérésétől (az SZDSZ padsoraiban derültség) azzal, hogy a most folytatandó vita menetében megállapodtunk.
Tisztelt Képviselőtársaim! Az elkövetkezendő vitát nem nyújthatjuk a végtelenségig, ma még sort kell kerítenünk az interpellációkra és kérdésekre, szavazást kívánunk befejezni a munkanélküliek támogatásának a kérdéskörében, továbbá folytatni kívánjuk a földművelésügyi hivatalok felállításáról szóló törvényalkotó munkánkat, és végül személyi kérdésekben kell döntenünk. Ezt is figyelembe véve a házbizottság a következő álláspontra helyezkedett.
Az egyes frakciók szónokainak a fegyvereladási ügyben biztosított keretben szólási lehetősége van még a Kereszténydemokrata Néppártnak. Ezt követően 2-2 percre szóhoz jutnak azok, akik esetleg már szóltak, de viszonválasszal kívánnak élni, különösen személyes megtámadtatás esetén. Szóhoz juthatnak továbbá azok, akik még nem szóltak és nagyon fontos mondanivalójuk van a vitában, maximálisan háromperces időkeretben. Ennek a betartása valamennyiünk közös érdeke.
Ezek után megnyitom a vitát és szót adok Gáspár Miklósnak, a Kereszténydemokrata Néppárt előadójának. Tessék.
Felszólaló: Dr. Gáspár Miklós (KDNP)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi