ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Tisztelt Országgyűlés! Határozathozatal következik. Tehát a kijelölt költségvetési bizottság jelentését 2308-as számon kapták meg, és megkapták a kiegészítő jelentést is.
A szavazás megkezdése előtt létszámellenőrzést tartunk. (Tardos Márton jelzi, hogy a gépe nincs bekapcsolva.) Kérem szépen Tardos Márton képviselő úr szavazógépét bekapcsolni.
Tehát létszámellenőrzés következik. Kérem, nyomják meg az "igen" gombot. Egy percet kérnek a technikai munkatársak.
Arra addig is felhívom a szíves figyelmüket, hogy a határozathozatal során az Országgyűlés csak azokról a módosító javaslatokról szavaz, amelyek a bizottsági szavazás során elnyerték a jelen lévő bizottsági tagok legalább egyharmadának a támogatását. Tehát következik a jelenlét-ellenőrzés…
Tehát jelenlét-ellenőrzés következik. Kérem, nyomják be az "igen" gombot. (Megtörténik a jelenlét-ellenőrzés.) Megállapítom, hogy a jelnlévők száma 225. Így az Országgyűlés határozatképes.
A bizottsági jelentés első pontjában dr. Békesi László képviselő úr a törvényjavaslat 2. § (1) bekezdésének módosítását javasolja. Ennek lényege: a "piac" szó elhagyásával a törvény hatálya terjedjen ki a gazdaság minden olyan résztvevőjére, amelynek működéséről magánszemélyek és jogi személyek tájékoztatást igényelnek. A javaslatot a költségvetési bizottság támogatja. Kérdezem államtitkár urat, egyetért-e.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi