ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! A házbizottság korábban hozott általános érvényű állásfoglalása alapján indítványozom az Országgyűlésnek, hogy az önálló indítványt tűzze napirendjére. Határozathozatal következik. Most kérem szavazatukat. (Szavazás.) Megállapítom, hogy az Országgyűlés – 3 államtitkári szavazattal – 173 szavazattal 51 ellenében, 31 tartózkodás mellett az önálló indítvány napirendre tűzése mellett foglalt állást.
Az előterjesztő sürgősség kimondását is kérte javaslatára. Újabb határozathozatal következik. Kérdezem az Országgyűlést, kimondja-e a sürgősséget a benyújtott önálló indítványra. (Szavazás.) Az Országgyűlés – 3 államtitkári szavazattal – 134 szavazattal 62 ellenében, 30 tartózkodás mellett Orbán Viktor javaslatára kimondta a sürgősséget.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy a gazdasági bizottság távközlési albizottsága 5212-es számon a távközlési alaphálózattal összefüggő egyes törvények módosításáról önálló indítványt készített, amit képviselőtársaim a hét végi futárpostával kézhez kaptak. Figyelemmel arra, hogy az Országgyűlés Házszabálya értelmében albizottságnak nincs önálló előterjesztési joga, Katona Kálmán a Magyar Demokrata Fórum részéről, Hatvani Zoltán a Szabad Demokraták Szövetsége részéről, Juhász Péter a Kereszténydemokrata Néppárt, Kósa Lajos a FIDESZ részéről, Németh Béla a Független Kisgazdapárt és Pál László a Magyar Szocialista Párt részéről az önálló indítványt – sürgős tárgyalást kérve – maguk nyújtották be.
Megkérdezem az előterjesztőket, kíván-e valamelyikőjük szólni. – Igen, Katona Kálmán kíván szólni.
Felszólaló: Katona Kálmán (MDF)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi