ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! Mádai Péter képviselő úr a dr. Szabó Tamás… (Közbeszólások: Előbb szavazni kellene!)
Bocsássanak meg, igen: kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e az államtitkár úr válaszát? Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 175 igen szavazattal, 1 ellenszavazat és 33 tartózkodás mellett az államtitkár úr válaszát elfogadta.
Mádai Péter képviselő úr a Szabó Tamás tárca nélküli miniszter úrhoz intézett interpellációját a miniszter úr kérésére egy héttel később fogja elmondani.
Török Ferenc képviselő úr elhalasztotta az interpellációja előterjesztését.
Következik Rózsa Edit és Büky Dorottya képviselő asszonyok interpellációja, akik interpellációt nyújtottak be a miniszterelnökhöz Mi a KIA? címmel. A képviselő asszonyok a jóval korábban benyújtott interpellációjukat, az időmúlás folytán megváltozott körülményekre figyelemmel, újraszövegezték. Az új szöveg későn érkezett el a miniszterelnök úrhoz, illetve a kijelölt miniszter úrhoz, azonban a válaszadásra felkért Surján László népjóléti miniszter úr vállalta, hogy válaszol az interpellációra, így az elhangozhat.
Kérdezem, a képviselő asszonyok közül melyikük… (Rózsa Edit jelentkezik.) Tehát Rózsa Edit képviselő asszony következik.
Interpelláció: Rózsa Edit és Büky Dorottya (SZDSZ) — a miniszterelnökhöz — Mi a KIA? címmel

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi