ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönjük. Tisztelt Országgyűlés! A házbizottság nem kívánt állást foglalni az önálló indítvány napirendre tűzése tárgyában.
Ennek előrebocsátása után kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e az önálló indítvány napirendre tűzésével. Most kérem szavazatukat. (Szavazás.)
Az Országgyűlés 172 szavazattal, 21 ellenében, 35 tartózkodás mellett a napirendre tűzés ellen foglalt állást.
Tisztelt Képviselőtársaim! Jelezni kívánom, hogy még számos esetben szükség lesz a Ház határozatképességére. Nagyon kérem, hogy őrizzék meg azt.
(16.00)
Csak a jegyzőkönyv kedvéért jelzem, hogy a képviselőtársnő az indítványa megtételekor a rendelkezésre álló szabályozott módon biztosított időkeretnek a háromszorosánál többet vett igénybe, továbbá emlékeztetni szeretném arra, hogy érvényes Alkotmányunkról a megfelelő formákban indokolt parlamentáris keretben is szólni. (Szórványos taps.)
Tisztelt Országgyűlés! István József képviselőtársunk a Független Kisgazdapárt részéről önálló indítványt nyújtott be az 1992. évi LXIX. törvény módosításáról a 9314-es számon. Az előterjesztést kézhez kapták képviselőtársaim. Megkérdezem az előterjesztőt, kíván-e röviden szólni? Képviselőtársunkat illeti a szó.
Felszólaló: István József (FKgP)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi