ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Kádár Béla elnök úr, nem adom meg a szót a költségvetési bizottság elnökének, mert a napirend előtti hozzászólás azt a címet viseli, hogy "Idegenszerű kormány, polgári ellenzék". Az, hogy mi kerül szóba egy-egy vita kapcsán, ezen az alapon az összes bizottsági elnök felszólalhatna, úgyhogy nem látom indokát annak, hogy megadjam a szót, elnézést kérek. (Zaj a jobb oldalon. - Közbeszólások ugyanonnan: Házszabály! Az a vita!)
Kérem szépen, meg kell nézni, hogy a napirend előtti nyilvántartás szerint az érintett bizottságnál a frakcióvezető úr megjelölte-e a költségvetési bizottságot mint... (Dr. Dávid Ibolya: Nem kell!) De igen, meg kell, tisztelt képviselő asszony. Nem adom meg a szót a költségvetési bizottság elnökének, elnézést kérek. Ügyrendi javaslat pedig, képviselő asszony, huszonötödször mondom, hogy napirend előtti vita során nincsen.
Szabó Zoltán államtitkár úrnak adom meg a szót... (Dr. Dávid Ibolya: Házszabály!) Nem adom meg a szót, képviselő asszony, hiába mondja azt, hogy Házszabály!
Szabó Zoltán államtitkár úré a szó.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi