ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Könyvvizsgálói Kamaráról és a könyvvizsgálói tevékenységről szóló törvényjavaslat zárószavazása. Az előterjesztést T/4102. számon, az egységes javaslatot pedig 4102/94. számon kapták kézhez képviselőtársaim. Mivel az egységes javaslathoz senki sem nyújtott be módosító javaslatot, a határozathozatal egyetlen döntést igényel.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a Magyar Könyvvizsgálói Kamaráról és a könyvvizsgálói tevékenységről szóló törvényjavaslatot az egységes javaslat szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 264 igen szavazattal, 2 ellenszavazat és 44 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta.
(17.40)
Megkérdezem a képviselőcsoportokat, kívánják-e szavazatukat indokolni. (Senki sem jelentkezik.) Nem.
Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a munka törvénykönyvéről szóló 1992. évi XXII. évi törvény módosításáról szóló törvényjavaslat zárószavazása. (Jegyzői jelzésre Demeter Ervin felé fordulva:) Tisztelt képviselő úr, kérdeztem, ránéztem a monitorra, nem volt név... (Zaj.)
Tisztelt Országgyűlés! Hallgassuk meg az MDF képviselőcsoportjának indokolását az előző szavazásról. Megadom a szót Demeter Ervin képviselő úrnak, és figyelmet kérek, tisztelt Országgyűlés. (Zaj.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi