DR. FODOR ISTVÁN

Full text search

DR. FODOR ISTVÁN
DR. FODOR ISTVÁN honvédelmi minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Képviselő Úr! Én valóban egyetlen példát hoztam fel; felsorolásszerűen el tudom mondani: az én kimutatásom szerint - és ha az apparátus jó munkát végzett, akkor ez a kimutatás pontos - hat további miniszteri rendelet áll előkészítés alatt, hadd ne soroljam fel, hogy melyik az a hat miniszteri rendelet. Ezeknek az esetében is nagyjából ugyanolyan jellegű problémákról van szó, mint amikre vonatkozóan részletesen elemeztem egy példát az első két percben.
Én azt tudom ígérni - illetve ki tudom jelenteni, és remélem, hogy ezért vállalhatom a felelősséget is -, hogy ezekben a kérdésekben sem szünetelnek az intézkedések; a honvédségnél az életnek menni kell, és az intézkedések tartalmi része egybevág a szolgálati törvény rendelkezéseivel; az eljárási szabályokat illetően pedig amikor megjelennek a rendeletek, akkor utólagos korrekcióra kerülhet sor.
Engedjen meg, elnöknő, még egy mondatot: az egésznek egyébként az a tapasztalata számunkra, hogy a szolgálati törvény módosítására lesz szükség még az ősz vagy a következő tavasz folyamán. Köszönöm a figyelmüket.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi