ELNÖK (dr. Füzessy Tibor)

Full text search

ELNÖK (dr. Füzessy Tibor)
ELNÖK (dr. Füzessy Tibor): Soron következik a Magyar Könyvvizsgálói Kamaráról és a könyvvizsgálói tevékenységről szóló törvényjavaslat részletes vitája. (Moraj.) Az előterjesztést T/4102. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/4102/64. számon kapták kézhez képviselőtársaim.
Tisztelt Országgyűlés! A részletes vita szakaszolására a törvényjavaslat szerkezeti rendjét követve és a módosító javaslatok közti összefüggéseket figyelembe véve terjesztem elő javaslatomat.
Az első vitaszakasz az ajánlás 3-7., valamint ezekhez kapcsolódva az 55., 56. és 58. pontok vitája, amelyek az általános rendelkezések körében terjesztenek elő módosításokat.
A kamarai tagság szabályainak módosítását kezdeményező, a 8-37. pontok alkotják a vita második szakaszát.
A harmadik vitaszakasz a törvényjavaslat III. fejezetéhez, a könyvvizsgálói tevékenység szabályaihoz kapcsolódó módosító javaslatokat tartalmazza az ajánlás 38-54. pontjai, valamint az ezekkel összefüggő 59. pont szerint.
Végül a zárórendelkezések módosításait kezdeményező pontok vitája következik az ajánlás 60-68. pontjai alapján.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e az ismertetett és az egyes részletrendelkezések összekapcsolását tartalmazó javasolt vitaszerkezetet. Kérem, hogy kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége indítványomat elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az első vitaszakasz az ajánlás 3-7. és az 55., 56. és 58. pontok alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Senki sem jelentkezik.)
Mivel felszólaló nem jelentkezik, ezért a vita e szakaszát lezárom.
Tisztelt Országgyűlés! A részletes vita második szakaszát nyitom meg az ajánlás 8-37. pontjainak megfelelően. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában.
Megadom a szót Nagyiványi Zoltán képviselő úrnak, Magyar Szocialista Párt.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi