ELNÖK (dr. Szájer József)

Full text search

ELNÖK (dr. Szájer József)
ELNÖK (dr. Szájer József): Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem, kíván-e még valaki ehhez a vitaszakaszhoz felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Mivel több felszólaló nem jelentkezett, a részletes vita e szakaszát lezárom.
Megnyitom a részletes vitát az elkülönített állami pénzalapok költségvetését tartalmazó normaszövegre és a hozzá kapcsolódó 9. számú mellékletre. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki hozzászólni. (Senki sem jelentkezik.) Mivel felszólaló nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.
Tisztelt Országgyűlés! Megnyitom a vitát a tb-alapok költségvetését tartalmazó normaszövegre és a hozzá kapcsolódó mellékletekre. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Mivel felszólaló nem jelentkezett, a részletes vita e szakaszát lezárom.
Tisztelt Országgyűlés! Megnyitom a részletes vitát a költségvetési előirányzatok megalapozását szolgáló rendelkezések és a törvénymódosítások szabályait tartalmazó normaszövegre és a hozzá kapcsolódó mellékletekre. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Úgy látom, hogy ehhez sincsen jelentkező, ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.
Tisztelt Országgyűlés! Megnyitom a részletes vitát az Országgyűlés fejezetére. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Felszólaló itt sincs, a részletes vita e szakaszát is... (Jelzésre:) Elnézést, akkor még nem zártam le. Az országgyűlési vitaszakaszhoz kíván Pap János képviselő úr... (Dr. Pap János: Bocsánat!) - nem. Akkor a részletes vita e szakaszát is lezárom. Kérem a képviselőtársaimat, hogy kövessék a pontok sorrendjét.
(14.20)
Tisztelt Országgyűlés! Megnyitom a következő vitaszakaszt a Köztársasági Elnökség fejezetére. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Mivel felszólaló nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.
Megnyitom a következő vitaszakaszt az Alkotmánybíróság fejezetére. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Mivel felszólaló nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.
Megnyitom a következő vitaszakaszt az Országgyűlési Biztosok Hivatala fejezetére. Kérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Hozzászólás itt sincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.
Megnyitom a következő vitaszakaszt az Állami Számvevőszék fejezetre. Kérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Felszólaló nincs, ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.
Megnyitom a következő vitaszakaszt a bíróságok fejezetére. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Felszólaló itt sincs, a részletes vita e szakaszát ezért lezárom.
Megnyitom a következő vitaszakaszt a Magyar Köztársaság Ügyészsége fejezetére. Kérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Mivel felszólaló nincs, a részletes vita e szakaszát is lezárom. Így elég gyorsan haladunk, ha ilyen gyorsan lezárjuk a fejezeteket.
Tisztelt Országgyűlés! Megnyitom a következő vitaszakaszt a Miniszterelnökség fejezetére. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. Pap János képviselő úrnak adom meg a szót.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi