ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)

Full text search

ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)
ELNÖK (dr. Dávid Ibolya): Köszönöm szépen. Most a képviselőcsoportok álláspontját egy-egy képviselő fejtheti ki, öt-öt perces időkeretben. Kíván-e valaki felszólalni? (Senki sem jelentkezik. - Közbeszólás az MSZP soraiból: A Fideszére lennék kíváncsi!) Senki nem kíván felszólalni.
Tisztelt Országgyűlés! Most a határozathozatal következik. Felhívom figyelmüket, hogy a Házszabály 143. § (8) bekezdése alapján az Országgyűlés nem az állásfoglalásról, hanem a benyújtott kérelemről határoz.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a Fidesz-képviselőcsoport kérelmét, amely az általános érvényű állásfoglalás elutasítására irányul. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés igen szavazat és tartózkodó szavazat nélkül, 196 ellenszavazattal a kérelmet elutasította.
Tisztelt Országgyűlés! Arra figyelemmel, hogy a kormány visszavonta a nemzetközi terrorizmus elleni küzdelem keretében külföldi fegyveres erők magyarországi kiképzésének engedélyezéséről szóló országgyűlési határozati javaslatát, ennek általános vitájára és határozathozatalára nem kerül sor.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi