KÓSA LAJOS

Full text search

KÓSA LAJOS
KÓSA LAJOS (Fidesz): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Az jó hír, hogy a több száz tönkrement családot valamilyen módon kárenyhítjük. De azt tudni kell, hogy a gazemberség nem csak ebből állt. Abból is állt, hogy nemcsak hogy nem fizették ki a libákat, hanem egyébként a Hajdú-Bét által szállított tápot, egyéb anyagokat a felszámolási eljárás kapcsán, mint Hajdú-Bét-kintlévőséget ráterhelték ezeknek a vállalkozásoknak az ingatlanjára, családi vagyonára. (Közbeszólások a kormánypárti padsorokból: Pfuj! Pfuj!)
És az sem igaz, hogy egyébként az ágazattal volt baj, mert tudjuk, hogy azóta is a Hajdú-Bét romjain létrejövő baromfi-feldolgozó vállalatok virágoznak, és jól dolgoznak. Tehát lehet tudni, hogy itt igenis a tulajdonosnak van olyan felelőssége, ami odavezetett (Közbeszólások az MSZP soraiból.), hogy több száz családot kiraboltak, kiforgattak a vagyonukból. Az összes kár nem 200 millió, hanem 6 milliárd forint.
Éppen ezért azt gondolom, hogy első lépésnek fogadható el ez a 200 millió forint (Az elnök a csengője megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), és az a válasz, amit miniszter úr mondott. (Taps a kormánypártok soraiban. - Gőgös Zoltán: És Kapuváron mi lesz?)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi