TASÓ LÁSZLÓ

Full text search

TASÓ LÁSZLÓ
TASÓ LÁSZLÓ nemzeti fejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! Ami a javaslatban benne van, az elsődlegesen a törvény összhangjának megteremtése az új vasúti személyszállítási szolgáltatásokról szóló EU-rendelettel.
Benne van még a személyszállítási szolgáltatások gazdasági egyensúlyára irányuló vizsgálat részletszabálya. Benne van még pontosítás az adatkezelés szabályairól. Benne van még az elektronikus panaszkezelés előmozdítása is. Benne van a vízi közlekedés fejlesztésével kapcsolatos hatáskör pontosítása is. Benne van az indokolatlan párhuzamosságok állami finanszírozásának megszüntetése az alap-közszolgáltatási ellátás sérelme nélkül. Ez mind benne van. De nincsen benne a kedvezmények megvonásáról szóló fejezet, és nincsen benne új kedvezmények bevezetéséről szóló fejezet sem. (Dr. Józsa István: Ezt hiányoljuk!)
Tehát jól meg kell nézni még egyszer, és tisztelettel szeretném kérni, hogy ennek függvényében és ennek újravizsgálatával támogassák a javaslatunkat. Köszönöm szépen, elnök úr. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi