A személyszállítási szolgáltatásokról szóló 2012. évi XLI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott bizottsági j…

Full text search

A személyszállítási szolgáltatásokról szóló 2012. évi XLI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott bizottsági jelentés vitája
Most soron következik a személyszállítási szolgáltatásokról szóló 2012. évi XLI. törvény módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentés vitája. Az előterjesztés T/4682. számon az informatikai hálózaton valamennyiük számára elérhető. A Gazdasági bizottság mint kijelölt bizottság részletes vitáról szóló jelentését T/4682/6. számon kapták kézhez.
Megkérdezem az előterjesztőt, Tasó László államtitkár urat, hogy kíván-e most felszólalni. (Tasó László nemet jelez.) Nem kíván felszólalni. Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom önöket, hogy a kijelölt Gazdasági bizottság nem állított előadót.
A képviselői felszólalások következnek, az időkeretek a táblán megtalálhatók. Írásban ezek szerint senki nem jelentkezett. Kérdezem képviselőtársaimat, hogy kíván-e valaki felszólalni a vitában. (Jelzésre:) Igen. Gúr Nándor képviselő úr, az Országgyűlés jegyzője jelezte, hogy kíván felszólalni. Megvárom, míg innen a jegyzői pulpitusról jegyző úr lefárad az ülésterembe a saját helyére, ott elhelyezi a kártyáját. Itt van, most van lehetősége, hogy felszólaljon. Parancsoljon, képviselő úr!

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi