Február 25. – Vasárnap

Full text search

Február 25. – Vasárnap
– Csempészetért tett feljelentést a Vám– és Pénzügyőrség egy magyar kft. ellen. A cég nyolc használt kocsit akart behozni Svájcból, azt állítva, hogy azokat darabonként 100 márkáért vette. A vámosok azonban nem hitték el a megdöbbentően alacsony árat, és a vámvizsgálatnál elő is került az igazi számla, melyet svájci precizitással 64 900 német márkáról töltöttek ki.
– Jogosulatlan pénzintézeti tevékenység és más bűncselekmények miatt indítottak nyomozást a Somogy megyei PE-BO Bt. ügyvezetője és társai ellen. A cég 1500 német márkát kért ügyfeleitől, ennek fejében azt ígérte, hogy a szerződők nagy értékű ingatlanjait beviszi egy németországi kereskedelmi ügyletbe. A társaság vezetői eddig több mint 200 ügyfelet csaptak be.
– Megkerült a napok óta keresett kaukázusi farkas. Az állat magától ment vissza gazdájához, aki engedély nélkül tartotta a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Buj község egyik udvarán. Kiderült, hogy egy olasz férfi hozta a tanyára a farkast azzal, hogy később elviszi. A szelíden, sőt félénken viselkedő farkast valószínűleg valamelyik hazai állatkertben helyezik el.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi