Január 12. – Péntek

Full text search

Január 12. – Péntek
– Februártól 14 és fél ezer forintra emelik a jelenlegi 12 ezer 200 forintos minimálbért. Ebben az Érdekegyeztető Tanács ülésén állapodtak meg a szociális partnerek.
– A köztársasági elnök szóvivője megerősítette, hogy Göncz Árpád aláírta a médiatörvényt.
– Három ellenzéki párt – a Fidesz–Magyar Polgári Párt, a Kereszténydemokrata Néppárt és a Magyar Demokrata Fórum – a jövőben rendszeresen egyezteti a parlamenten belüli munkáját. A kisgazdák nem tartanak lehetségesnek ilyen szoros kapcsolatot.
– Megtartotta első ülését az a parlamenti vizsgálóbizottság, amelynek feladata, hogy feltárja a magyar–orosz olajüzletek hátterét.
– Nem történt szabálytalanság a boszniai békeerőkbe jelentkező magyarok pályázatainak elbírálásakor. Ezt az állampolgári jogok országgyűlési biztosa állapította meg, miután a békefenntartó erők kiképző központjának 15 dolgozója vizsgálatot kezdeményezett.
– Ellenőrző szervezetet építenek ki az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt.-nél és megvizsgálják, hogy a privatizációs szerződésekben foglalt kötelezettségeket az új tulajdonosok teljesítették-e.
– Összeroncsolt fejet találtak Budapest XVI. kerületében egy munkagödörben. A rendőrség egyelőre nem tudja, hogy bűncselekmény történt-e. A fejről még azt sem lehet tudni, hogy férfié vagy nőé.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi