ELNÖK (Vörös Vince)

Full text search

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy a törvényjavaslathoz sem a bizottságok, sem képviselőtársaim nem nyújtottak be, módosító javaslatot. Tisztelt Országgyűlés! Házszabályaink úgy rendelkeznek, hogy amennyiben a törvényjavaslathoz a vita előtt senki nem nyújt be módosító indítványt, úgy lehetőség van a törvényjavaslat általános és részletes vitájának együttes lefolytatására. Indítványozom ezért, hogy éljünk e lehetőséggel, vagyis az általános és a részletes vitát együttesen folytassuk le. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e ezzel a javaslattal. Kérem, majd szavazzunk. Tessék, lehet szavazni. (Megtörténik · 326 " igen", 8 "nem" 2 tartózkodás.)
Köszönöm.
Megállapítom, az Országgyűlés 326, "igen" szavazattal, 8 ellenszavazattal és 2 tartózkodással úgy döntött, hogy a törvényjavaslat általános és részletes vitáját együttesen folytassa le. Tisztelt Országgyűlés! Ha van felszólalás, most ezek következnek. Kérem jelentkezni.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést: Elfogadja-e a magyar állampolgárságtól megfosztó határozatok hatályon kívül helyezéséről szóló 1990. évi XXVll. Törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot? Kérem, majd szavazzanak. Most lehet! (Megtörtént. 339 "igen", 1 " nem", 0 tartózkodás)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a törvényjavaslatot 338 szavazattal, 1 ellenszavazattal tartózkodás nélkül elfogadta. (Az országgyűlés főtitkára jelzi tévedését.)
Javítok. 339 szavazattal.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit