NÉMETH ZSOLT (FIDESZ)

Full text search

NÉMETH ZSOLT (FIDESZ)
NÉMETH ZSOLT (FIDESZ) Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! A Fidesz elvi álláspontját ebben a kérdésben Szájer József és Orbán Viktor kifejtette. Magam egy ügyrendi kérdéshez szeretnék csupán hozzászólni, nevezetesen, hogy nem teljesen tudom, hogy milyen dokumentumokról beszélgetünk. (Mozgás.) Az 54-es számú törvényjavaslatból az önkormányzati bizottság tudtommal kivette az 5-ös számú bekezdést. Ezt követően megszűnt a 61-es számú dokumentum módosító javaslat lenni, és Lukács Tamás a megfogalmazásában már kiegészítő javaslatról szólt. Most úgy ítélem és úgy tudom, hogy a két bizottság sajnálatos módon nem állt egymással információs kapcsolatban.
Az önkormányzati bizottság azt hitte, hogy az első, tehát a Lukács Tamás által benyújtott eredeti, az 56-os számú javaslat fog előterjesztésre kerülni, és ebből a megfontolásból hagyta ki az (5) bekezdést.
A vallásügyi bizottság viszont nem gondolta azt, hogy az önkormányzati bizottság ki fogja venni az (5) t, és ezért egy módosító javaslatot tett be. (Derültség a bal oldalon.)
Úgy ítélem meg, hogy ebben a helyzetben tárgyalnia kellene feltétlenül az önkormányzati bizottságnak azt a módosító javaslatot, amely most már kiegészítő javaslat, ahhoz, hogy végül is tudjuk, milyen dokumentumról beszélgetünk, mert addig nem is tudunk természetesen szavazni ebben a kérdésben.
Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit