BÖRÖCZ ISTVÁN, DR. (FKgP)

Full text search

BÖRÖCZ ISTVÁN, DR. (FKgP)
BÖRÖCZ ISTVÁN, DR. (FKgP) Köszönöm, Elnök Úr. Én nagyon sajnálom, hogy nem kaptam meg előbb a szót. Úgy gondolom, hogy Pásztor Gyula frakcióvezető távollétében frakcióvezetői jogon kívántam megszólalni, és nem az ügyrendi vitában részt venni, s úgy gondolom, ez van olyan jelentős téma, és főleg Katona Béla csúsztatásaira tekintettel illő lett volna, hogy kifejthessük mi is az álláspontunkat, amitől egyébként most eltekintek a szavazás végeredményére tekintettel. De nagyon durva csúsztatások voltak. Ez az egész nem így van. Csak röviden: egyetlen megállapodás létezik pillanatnyilag a bizottsági tagi helyekre vonatkozóan, ez a '90 áprilisában megkötött hatpárti, a hat frakció által megkötött szerződés.
Az, hogy az alelnök úr által vezetett bizottság munkafázisa során hova jutott, és lesz-e belőle megállapodás vagy sem, az egy más kérdés, hiszen a nyári szünetet megelőzően is jutott már egyszer olyan fázisba ez a bizottság, hogy gyakorlatilag úgy tűnt, hogy lesz belőle megállapodás. Pillanatnyilag nekünk jogunk van rendelkezni a '90. áprilisi megállapodás alapján mindazon bizottsági helyekkel, amelyek a megállapodásban szerepelnek. Úgyhogy ez egy lehetetlen állapot, hogy ügyrendi javaslattal… (Zaj.)
Elnök Úr! Akkor ügyrendi szavazásra újra fölteszem, hogy kérjük az általunk beterjesztett javaslatnak a megszavaztatását. (Zaj, ellenzés.) Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit