ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Igen. Tisztelt Országgyűlés! Valóban. Talán tudják, hogy a házbizottság megbízásából én vezetem ezt a munkacsoportot, és délben valóban ülésezett a bizottság: közös nevezőre jutottunk ezen a szinten, természetesen végső állásfoglalásra a házbizottság elé terjesztjük az egész csomagtervet. Most azonban nem akarom ezt részletezni.
Egy ügyrendi javaslat hangzott el, és ügyrendi javaslatról vita nélkül határoz az Országgyűlés.
Igen, látom, Böröcz István jelentkezett. Azonban az ügyrendi javaslatról vita nélkül határoz az Országgyűlés. Tehát dr. Katona Béla képviselő úr azt indítványozta, hogy az Országgyűlés most vegye le napirendjéről ezt a személyi javaslatot.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e ezzel az ügyrendi javaslattal. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Igen. Kimondom a határozatot: az Országgyűlés ezt a személyi javaslatot határozatával levette a napirendről.
Igen. Megadom a szót dr. Böröcz István képviselő úrnak.
Felszólaló: Dr. Böröcz István (FKgP)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit