ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! Felhívom figyelmüket, hogy a határozathozatal első szakaszában a törvényjavaslat eredeti szövegéről nem döntöttünk, most a Házszabálynak megfelelően erről is dönteniük kell. Ha a korábbi szavazás során elvetett módosító javaslatra figyelemmel a törvényjavaslat eredeti szövegéről döntünk, akkor ezt "most eredeti javaslatról határoz az Országgyűlés" szöveggel fogom felvezetni.
Figyelmeztetem továbbá önöket, hogy mivel kapcsolódó módosító javaslatokról döntünk, így nem érvényesül az úgynevezett egyharmados szabály. Amennyiben külön nem említem, úgy minden esetben a törvényjavaslat 1. számú mellékletének rendelkezéseiről döntünk.
Tehát következnek az eldöntendő módosító javaslatok.
A jelentés 2. pontjában Becker Pál és Siklós Csaba a 3. § (3) bekezdés módosítását javasolják. Ezzel összefüggésben a 70/A. pontban a költségvetési bizottság a Magyar Nemzeti Bankról szóló törvény módosítását javasolja. A költségvetési bizottság javaslata következik a 70/A. pont szerint. Az alkotmányügyi bizottság és a gazdasági bizottság támogatja. Miniszter úr?

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit