EKE KÁROLY, DR. (KDNP)

Full text search

EKE KÁROLY, DR. (KDNP)
EKE KÁROLY, DR. (KDNP) Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Nagy örömünkre szolgál, hogy az illetékes tárca minisztere a Kormány nevében benyújtotta a törvényjavaslatot, miután mi már három héttel korábban benyújtottuk a törvényjavaslatunkat.
Mégis most nagy megfontolás után azt kell mondanom, hogy azt a törvényjavaslatot, amelyet a hadigondozottak érdekvédelmi szervezetei több év alatt kidolgoztak, négy év alatt próbálták tető alá hozni, nem gondolom azt, hogy vesse el a tisztelt Országgyűlés, annál inkább nem, mert én a mai napon az egész törvénytervezetet mint törvénymódosító csomagot benyújtottam a tisztelt Ház elé.
Tehát lényegében mindenre kiterjedően ez a nagyon gondosan előkészített törvényjavaslat lehetőséget nyújt arra, hogy a Kormány által beterjesztett törvényjavaslat hiányosságait e törvénytervezet, illetve módosító csomag alapján ki lehessen küszöbölni.
A hadigondozottak érdekvédelmi szervezetei megállapították, hogy nagyon sok kérdéskörben a törvénytervezet visszalépést jelentene. Felsorolták, és itt tartom a kezemben azt a listát, körülbelül 25-30 ponttal, amelyekben visszalépést jelentene a jelenlegi állapothoz képest is a hadigondozásról szóló kormány-törvénytervezet.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit