ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm. A házbizottság korábban hozott általános érvényű állásfoglalása alapján javasolom az önálló indítvány napirendre tűzését. Most kérem szavazatukat. (Szavazás.) Köszönöm.
Az Országgyűlés 81 igen, 70 nem szavazatot adott, 51-en tartózkodtak. Az előterjesztés nem kapta meg a szükséges többséget.
Palotás János egy másik önálló indítványt is beterjesztett, de erre is vonatkozik a későbbi indokolási szándék.
Roszík Gábor az MDF-ből önálló indítványt nyújtott be az ország szabadsága visszaszerzésének jelentőségéről és törvényben történő megörökítésére 15634-es számon. Az előterjesztés tartalmilag azonos Salamon László 15268-as számú előterjesztésével. Így annak napirendre tűzéséről külön nem határoz az Országgyűlés, mivel ketten megállapodtak abban, hogy Roszík képviselő úr társelőterjesztőként szerepel. Köszönöm.
Eke Károly képviselőtársunk a Kereszténydemokrata Néppártból önálló indítványt nyújtott be a hadigondozásról 15639-es számon. Az előterjesztést kézhez kapták. Megkérdezem az előterjesztőt, kíván-e röviden szólni. Igen.
Felszólaló: Dr. Eke Károly (KDNP)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit