ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Most pedig soron következik az állam tulajdonában lévő vállalkozói vagyon értékesítéséről szóló, 1995. évi XXXIX. számú törvény módosításáról szóló törvényjavaslat újra megnyitott részletes vitája. Az előterjesztést T/2505. számon, a bizottsági ajánlásokat T/2505/3., 13., 25. és 27. számokon kapták kézhez.
Emlékeztetem önöket, hogy a tegnapi ülésnapon az Országgyűlés döntött a részletes vita mai újra megnyitásáról, illetőleg a törvényjavaslat módosító javaslatainak és zárószavazásának csütörtöki időpontjáról.
A részletes vita benyújtását követően került kiadásra a T/2505/25. és a 27. számú két kiegészítő ajánlás. A házbizottság ülésén megállapodás született abban a kérdésben is, hogy az újra megnyitott részletes vita egy szakaszban történik. Mindezek alapján kezdeményezem a T/2505/25. és 27. számú kiegészítő ajánlásokban szereplő pontok tárgyalásának összekapcsolását. Az indítványról kézfelemeléssel határozunk. (Szavazás.) Köszönöm. Megállapítom, hogy az Országgyűlésben jelen lévő képviselők látható többsége a javaslatot elfogadta.
Most kérdezem, hogy a bizottsági ajánlást benyújtó gazdasági és alkotmányügyi bizottság kíván-e előadót állítani? Jelzés nem érkezett, ezért az egyes képviselői felszólalásokra térünk át.
Az általános vitában megszokott kormánypárti és ellenzéki sorrendben. Az előzetes jelentkezés alapján elsőként a Magyar Szocialista Párt képviselője, Karakas János úr. Mivel nincs itt, több kormánypárti képviselő nem jelezte a felszólalási szándékát, illetőleg utolsóként kíván felszólalni Puch László úr, ezért az ellenzéki képviselőket fogom szólítani. Az ülésteremben szintén nem tartózkodik mindenki. Kérés, hogy próbálják elérni a képviselőket! Felsorolom a sorrendet: Torgyán József úr, Független Kisgazdapárt; Kósa Lajos úr, Fidesz; Raskó György úr, Magyar Demokrata Néppárt; Deutsch Tamás úr, Fidesz és Puch László úr, Magyar Szocialista Párt.
Tisztelt Országgyűlés! Nem tudok mást tenni, mint Puch László urat kérem, hogy mondja el felszólalását. Deutsch Tamás most ment ki fideszes képviselőtársát értesíteni, kérem, hogy hívják vissza, mert ő fog következni. Megadom a szót Puch László úrnak.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit