ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Köszönöm szépen az észrevételt. Tisztelt Képviselőtársaim! Valóban kialakult az a gyakorlat, miszerint az írásban előre jelentkezettek kapják meg először a szót. Ilyen házszabályi rendelkezés azonban nincs. Én elfogadom a gyakorlatot, de nem tudom ellenőrizni, mint ahogy senki nem tudja ellenőrizni, aki a pulpituson ül. Ő megkapja a jegyzők által jegyzett előre jelentkezett felszólalók sorát, és ennek megfelelően adja meg a szót. Azt hiszem, hogy nagyon sok időt vesztegettünk erre a vitára.
Kristóf István képviselő úr jelezte, hogy átengedi a szót az ellenzéki képviselőknek. Azt gondolom, hogy ezzel a vita lezárható. Köszönjük a képviselő úrnak, hogy a vita lezárásának ezt a módját választotta. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)
Mielőtt megadnám a szót Dávid Ibolya képviselő asszonynak, kétperces reagálásokra kértek szót képviselőtársaink. Kétperces reagálásra megadom a szót először Szigethy István képviselő úrnak, Szabad Demokraták Szövetsége.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit