DR. FODOR ISTVÁN

Full text search

DR. FODOR ISTVÁN
DR. FODOR ISTVÁN honvédelmi minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Képviselő Úr! Én valóban egyetlen példát hoztam fel; felsorolásszerűen el tudom mondani: az én kimutatásom szerint - és ha az apparátus jó munkát végzett, akkor ez a kimutatás pontos - hat további miniszteri rendelet áll előkészítés alatt, hadd ne soroljam fel, hogy melyik az a hat miniszteri rendelet. Ezeknek az esetében is nagyjából ugyanolyan jellegű problémákról van szó, mint amikre vonatkozóan részletesen elemeztem egy példát az első két percben.
Én azt tudom ígérni - illetve ki tudom jelenteni, és remélem, hogy ezért vállalhatom a felelősséget is -, hogy ezekben a kérdésekben sem szünetelnek az intézkedések; a honvédségnél az életnek menni kell, és az intézkedések tartalmi része egybevág a szolgálati törvény rendelkezéseivel; az eljárási szabályokat illetően pedig amikor megjelennek a rendeletek, akkor utólagos korrekcióra kerülhet sor.
Engedjen meg, elnöknő, még egy mondatot: az egésznek egyébként az a tapasztalata számunkra, hogy a szolgálati törvény módosítására lesz szükség még az ősz vagy a következő tavasz folyamán. Köszönöm a figyelmüket.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit