ELNÖK (Gyimóthy Géza)

Full text search

ELNÖK (Gyimóthy Géza)
ELNÖK (Gyimóthy Géza): Tisztelt Képviselőtársak! Most a nemzeti és etnikai kisebbségi országgyűlési biztos tevékenységéről szóló beszámoló és ahhoz kapcsolódóan az országgyűlési határozati javaslat általános vitája folyik, tehát nem politikai vitanap van a Házban. Mivel még hátravan az adatvédelmi biztos beszámolója és ahhoz kapcsolódóan több képviselőtársunk szeretne 10 percben felszólalni, ezért nem hiszem, hogy most, 9 óra körül mindenképp tanácsos egy politikai vitanapot tartani vagy kezdeményezni ebben az órában. A kétperces reagálási lehetőséget természetesen mindenkinek megadom, de kérem a tisztelt képviselőtársakat, hogy ezeket figyelembe véve gyakoroljanak önmérsékletet. (Taps a Független Kisgazdapárt padsoraiban.)
Nem tudom, Gönczöl Katalin országgyűlési biztos megnyomta-e a gombot... Nyilván véletlenül, nem jelentkezett. (Dr. Gönczöl Katalin nemet int a fejével.) Elnézést kérek.
Következik sorrendben Lendvai Ildikó képviselő asszony, MSZP.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit