KUNCZE GÁBOR

Full text search

KUNCZE GÁBOR
KUNCZE GÁBOR (SZDSZ): Elnök Úr! Azt indítványozom önnek, hogy szíveskedjen figyelmeztetésben részesíteni azokat a képviselőket, akik ebben az esetben indokolatlan módon obstrukcióval vádolják az ellenzéket. Indokom ehhez a következő: a csütörtöki házbizottsági ülésen vetődött fel - ezért aztán Lentner képviselőtársam rosszul informált -, hogy nem lehet úgy lefolytatni ezt a vitát, hogy nincsenek megfelelő információk birtokában a képviselők.
Azt is elmondtam, hogy frakciónk támogatja a javaslat alapvető irányát, ugyanakkor azonban a működéséről nem tudunk semmit. Egyrészt az orvos szabadon adhatja-veheti a praxisát, de kérdem én - ha már hivatkozunk a több millió érintettre -, hogy hogy fog ez működni; hogy jelenik meg ebben az esetben az önkormányzat felelőssége, amely egyúttal ellátási felelősséggel rendelkezik, miközben, ha már kisgazda képviselőtársam hivatkozik a koalíció módosító indítványára, abban pedig az van, hogy megszűnik az önkormányzat ellátási felelőssége, akkor viszont nem tudom, hogy lesz majd a finanszírozás megoldva, hiszen az elfogadott, jövő évre vonatkozó tb-törvény erre vonatkozóan semmit nem mond.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit