SOLTÉSZ MIKLÓS

Full text search

SOLTÉSZ MIKLÓS
SOLTÉSZ MIKLÓS nemzeti erőforrás minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen, képviselő úr, hogy megfogadta a tanácsomat, sok sikert kívánok hozzá.
A kérdésére pedig válaszolva: ezen a héten kerülnek föl, illetve már kerültek föl azok a családi és ifjúsági pályázatok, amelyek egész nyáron, illetve az ősz folyamán segítik az ifjúsági szervezeteket, az ifjúsággal foglalkozó civil, egyházi közösségeket, illetve családokat, hogy táboroztassanak, és más ifjúsági programokat hajtsanak végre. Ennek nagyságrendje összességében 250 millió forint, ami egyébként a parlamentnek köszönhető, az Országgyűlés szavazta meg még a tél folyamán a költségvetésben. Mi szempontként két dolgot mindenképp a kiírásnál fontosnak tartottunk. Az egyik, hogy bármilyen ifjúsági programban is megjelenjék a családok kérdése, bármelyikben megjelenjék a fogyatékosügy kérdése. Ami pedig mindenképpen sikerre vezetheti a pályázókat, az, ha Magyarország hátrányos helyzetű térségeiben valósítják meg (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) a pályázataikat, ezzel pluszpontokat is kaphatnak.
Köszönöm szépen a figyelmüket. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit