ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Most az imént tárgyalt előterjesztések tárgysorozatba-vételéről döntünk.
Kérdezem önöket, tárgysorozatba veszik-e a Harangozó Gábor István, Legény Zsolt, Bangóné Borbély Ildikó képviselők által „Az alapvető élelmiszerek árának csökkentése érdekében az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény módosítása” címmel T/547. számon előterjesztett törvényjavaslatot.
Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 45 igen szavazattal, 107 nem ellenében, tartózkodás nélkül a törvényjavaslatot nem vette tárgysorozatba.
Kérdezem önöket, tárgysorozatba veszik-e a Tóbiás József és más képviselők által az egyes adótörvényeknek a gyermekéhezés felszámolása érdekében történő módosításáról szóló T/363. számon előterjesztett törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - Lukács Zoltán a kormánypárti képviselőkhöz: Ha ezt megtudja az Orbán Viktor, hogy ti ezt nem szavaztátok meg… - Lázár János: Baj lesz, baj lesz!)
Az Országgyűlés 46 igen szavazattal, 104 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot nem vette tárgysorozatba.
Tisztelt Országgyűlés! Határozathozatali eljárásunk végére értünk. Most az azonnali kérdések és válaszok órája következik. (Több képviselő távozik az ülésteremből. - Zaj.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit