ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem Tóth Bertalan képviselő urat, kíván-e élni a felszólalás lehetőségével. (Jelzésre:) A képviselő úr jelzi, hogy nem kíván élni a felszólalás lehetőségével.
Tisztelt Országgyűlés! Most a határozathozatal következik. Emlékeztetem önöket, a bizottság úgy foglalt állást, hogy a képviselő mentelmi jogát az Országgyűlés ne függessze fel.
Felhívom figyelmüket, hogy a mentelmi jog felfüggesztéséhez a jelen lévő országgyűlési képviselők kétharmadának igen szavazata szükséges.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felfüggeszti-e Tóth Bertalan országgyűlési képviselő mentelmi jogát. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 19 igen szavazattal, 133 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett Tóth Bertalan képviselő úr mentelmi jogát nem függesztette fel.
Tisztelt Országgyűlés! Most, 14 óra 19 perckor áttérünk az interpellációk és azonnali kérdések tárgyalására.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit