WEKLER FERENC, DR. (SZDSZ)

Full text search

WEKLER FERENC, DR. (SZDSZ)
WEKLER FERENC, DR. (SZDSZ) Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőház! Elnök úr, engedje meg, hogy azt mondjam, nem értek egyet Önnel. Az önkormányzati bizottság nem foglalt állást a javaslat ellen; az önkormányzati bizottság nem tárgyalta a módosító javaslatot, és ez különbség! Mégpedig azért nem tárgyalta a módosító javaslatot – mint ahogy Ön helyesen rámutatott erre-, mert az 5. pontot kihagytuk. S mint ahogy én azt a bevezetőben elmondtam, ezután módosító indítványként értelmét vesztette a javaslat.
Azóta a kisebbségi bizottság Lukács képviselőtársunk indítványára egy kiegészítő javaslattal állt elő, és az nem ugyanaz, mint a módosító javaslat.
Tehát szeretném azt mondani, mi nem foglaltunk állást; mi úgy gondoljuk, úgy gondoltuk a törvényjavaslat tárgyalása kapcsán, hogy az eredeti cél a törvényjavaslat benyújtása kapcsán az volt, hogy az állami tulajdonú, valamikor önkormányzatba kerülő föld- és ingatlanvagyon forgalmának az ellenőrzésére terjesztettük be a törvényjavaslatot, amibe mi nem kívántuk bevenni az egyházi javakat. Ez időközben felmerült kérdés, és úgy gondoltuk, ezt ettől külön is meg tudjuk fogalmazni, de ezzel együtt is.
Tehát még egyszer szeretném hangsúlyozni, mi nem vetettük el, nem utasítottuk el, mi csak nem tárgyaltuk ezt a kérdést. Köszönöm.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me