ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Megköszönöm Demeter Ervin elhangzott felszólalását. Kérdezem, kíván-e még e kérdésben - a 21-26. számú ponttal kapcsolatosan - képviselőtársaink közül valaki szólni? (Nem.) Mivel további felszólaló nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.
Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem képviselőtársaimat, kíván-e valaki szólni az ajánlás 27. számú pontjához, amely az alanyi adómentességre vonatkozóan terjeszt elő módosítást? (Nem.) Felszólaló nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.
Tisztelt Országgyűlés! Kérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 28. és 29. számú pontjához, a záró és átmeneti rendelkezésekre vonatkozóan? (Nem.) Jelzés nem érkezett, ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.
Kérdezem önöket, kíván-e szólni képviselőtársaim közül valaki az ajánlás 30., 31., 32. és 39. számú pontjaihoz, amelyek a törvényjavaslat mellékleteinek módosítására irányulnak. (Nem.) Jelzés nem érkezett. A részletes vita e szakaszát lezárom.
Tisztelt Országgyűlés! Figyelemmel az imént elhangzott ügyrendi kérésre, Kiss Józsefnek, a szociális bizottság előadójának felszólalására reagálva, most az alkotmányügyi bizottság által el nem bírált jelentéspontokra vonatkozóan megnyitom a részletes vitát. Kérdezem tehát képviselőtársaimat, hogy kíván-e valaki szólni az előzetesen megkapott ajánlás 3., 11., 12., 37., 38., 40., illetőleg 41. számú pontjaihoz? (Nem.) Mivel e kérdésben felszólalásra senki nem jelentkezett, a részletes vita e szakaszát lezárom.
Kérdezem önöket, kíván-e valaki szólni a 34. és 36. számú pontokhoz, amelyek a hatályba léptető rendelkezések módosítását kezdeményezik? (Nem.) Fölszólaló nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.
Tisztelt Országgyűlés! Az előterjesztés valamennyi, módosító javaslattal érintett részére vonatkozóan a részletes vita lezárásra került. Kérdezem, van-e valakinek észrevétele, valamilyen tudomása olyan módosító javaslatokról, amelyek részletes vitájára nem került sor? (Senki sem jelentkezik.) Nincs jelzés. Tisztelt Országgyűlés! A törvényjavaslat részletes vitáját lezárom.
Tisztelt Országgyűlés! A vita lezárása után utoljára az előterjesztő kap szót. Kérdezem tehát a Pénzügyminisztérium jelen lévő képviselőjét, az államtitkár urat, hogy a napirendi pont előterjesztőjeként most vagy az egyes módosító javaslatokról történő határozathozatal, megelőzően kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra, illetőleg a módosító javaslatokra?

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me