ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem Tardos Mártont, a kijelölt bizottság elnökét, kíván-e a bizottság előadót állítani. (Tardos Márton nemet int.) Nem.
A képviselőcsoportok hozzászólásai következnek - ha vannak. Kérem, jelezzék. Képviselőcsoportonként egy képviselőtársunk szólhat. Jelentkező nincs.
Tisztelt Országgyűlés! Most a módosító javaslatokról határoz az Országgyűlés a T/4520/13. számú ajánlás 1-8. pontjai szerint.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e az ajánlás 1-8. pontjaiban szereplő módosító javaslatokat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 221 igen szavazattal, 18 ellenszavazattal és 18 tartózkodással a módosító javaslatokat elfogadta.
Az alkotmányügyi bizottság zárószavazás előtti módosító javaslatot nyújtott be, amelyről T/4520/15. számon ajánlás készült. Záróvitára kerül sor, amelyet most megnyitok. Kérdezem, kíván-e valaki szólni. (Senki sem jelentkezik.) Nem. A záróvitát lezárom.
Most az alkotmányügyi bizottság módosító javaslatáról határozunk. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a módosító javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 250 igen szavazattal, 2 ellenszavazattal és 1 tartózkodással elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Az alkotmányügyi bizottság hétfői ülésén a Házszabály 106. §-ának (8) bekezdése szerinti ötnapos határidő biztosítására nem tett javaslatot, most tehát a zárószavazás következhet.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a behozott kőolaj és kőolajtermék biztonsági készletezéséről szóló 1993. évi IL. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot a módosított szöveg szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a törvényjavaslatot 211 igen szavazattal, 22 ellenszavazattal és 23 tartózkodással elfogadta.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me