ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Képviselő Úr! Engedje meg, hogy figyelmeztessem, hogy ha a többi képviselőtársához fordul, az "ordítozás" kifejezést, máskor ne használja! (Gyimóthy Géza: Vagy nem kell ordítani.)
Tisztelt Országgyűlés! A házbizottság csütörtöki ülésén két előterjesztés napirendretűzése tárgyában nem született egység. Az MSZP képviselőcsoportja a szükséges aláírások csatolásával kezdeményezte, hogy ne képezze a ma kezdődő ülés napirendjének részét Dr. Torgyán Józsefnek, Független Kisgazdapárt, a MÁV Rt. gazdálkodásának átvilágítását - különös tekintettel a teherszállító vasúti kocsik leselejtezését és beszerzését - vizsgáló bizottság tárgyában benyújtott; továbbá Dr. Áder János, Fidesz, a választásokon minősített politikai pártok az általuk, illetve jogelődjeik által alapított vállalatok, egyszemélyes kft.-k, valamint az 1990. évi LXXIII. törvény hatálya alá tartozó társadalmi szervezetek tulajdonába, illetve használatába került ingatlanokkal kapcsolatos kérdéseket vizsgáló bizottság felállításáról szóló, H/3914. számú önálló indítványa. (Dr. Szekeres Imre szólásra jelentkezik.)
Megkérdezem Szekeres Imre frakcióvezető urat, hogy miről kíván beszélni, mert nem tudom megadni a szót, még napirend előtt vagyunk. (Dr. Szekeres Imre: A házelnök tévedéséről szeretnék beszélni. ) Tessék. A házelnök tévedését mindig szóvá lehet tenni.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me