ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! A mai napon napirend utáni felszólalásra jelentkezett Dögei Imre képviselő úr, Független Kisgazdapárt, és Kapronczi Mihály képviselő úr, független.
Tisztelt Országgyűlés! (Lányi Zsolt: Elnök Úr! Ügyrendi!) Tisztelt Képviselő Úr! Van szerencsém sokadszor közölni, hogy ügyrendi kérdésben a napirenden szereplő ügyek kapcsán lehet felvetést tenni. Legjobb tudomásom szerint még nincs napirend. Majd meg fogjuk határozni, képviselő úr és előre felhívom a figyelmét, hogy a napirenden szereplő kérdések kapcsán lehet ügyrendi kérdést felvetni, úgyhogy kérem, gondolja meg majd a későbbi jelentkezését is!
Tisztelt Országgyűlés! A keddi napon napirend előtti felszólalásra jelentkeztek a következő frakcióvezető-helyettesek: dr. Dobos Krisztina, MDF; dr. Szabad György, MDNP; Deutsch Tamás, Fidesz; Bauer Tamás, SZDSZ; Dr. Homoki János, Független Kisgazdapárt.
A keddi napon napirend utáni felszólalásra jelentkezett Dögei Imre képviselő úr, Független Kisgazdapárt.
Tisztelt Országgyűlés! A benyújtott interpellációkat, kérdéseket, azonnali kérdéseket és írásbeli kérdéseket a kifüggesztett napirend mellékleteként megtekinthetik képviselőtársaim, és a szokásos módon tájékoztatást kaphatnak ezekről.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me